ГРНЧАРОВ: Време е да блеснат младите во МЗТ

Извршниот директор на МЗТ Скопје, Тони Грнчаров планира големи промени во редовите на осумкратниот македонски првак во новата сезона.

Аеродромци ги освоија титулите во двете последните цели сезони, а оваа ја завршија со двојна круна со што ја потврдија доминацијата во домашната кошарка во последната деценија.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.