Голема чест за репрезентативецот: Димитријевиќ на Ол стар натпреварот од ВТБ лигата!

Македонскиот репрезентативец Ненад Димитријевиќ ја доби довербата од навивачите и медиумите и ќе биде еден од 24. кошаркари кои ќе настапат на претстојниот Ол стар натпревар од ВТБ лигата.

Спектаклот е закажан за 16 февруари, а кошаркарите се поделени на New school и Old School.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.