Ѓикиќ доби конкуренција во – скопјанец!

Иако Александар Ѓикиќ пред два дена беше посочен како речиси сигурен наследник на Дејан Милојевиќ на клупата на Будуќност, работите брзо се променија, а лоби-групите почнаа да работат со полн интензитет.

Со оглед на тоа што уште не е назначен за нов тренер, Ѓикиќ доби конкуренција во турско-македонскиот стручњак, роден во Скопје.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.