(ФОТО)„Жена опасна по здравје“ на чело на фудбалски клуб

Ирена Морозјук е атрактивната русокоса и секси девојка која е назначена еза нова претседателка на аматерскиот фудбалски клуб „Лав„ чие седиште е во Лавов Украина.

Убавата девојка на местото претседателка на ФК Лав дојде на 30 октомври но веќе го привлечен вниманието на светската јавност.

Со ваква претседателка, штета е да бидеме втори или трети . Имаме амбиции само за највисоките позиции и цели, стои во соопштението од клубот ФК Лав.

 

Украинските медиуми ја опишуваат Ирина како „жена опасна по здравје“ која сака да се соблекува и вешта е со топка.