(ФОТО) Викторија – ќерката на Синиша Михајловиќ во досега најпровокативно издание

Ќерките на Синиша Михајловиќ прераснаа во вистински убавици за кои воздивнува цела Италија.

Исто како што нивната мајка Аријана беше најпосакувана жена во земјата на „Чизмите“ во 90-тите, нејзините наследници ја следат по стапките.

Викторија и Вирџинија наследиле совршена генетика од нивните родители, а сега ја користат својата убавина за маркетинг цели и промовираат многу костими за капење како модели.

Така, Викторија Михајловиќ на својот Инстаграм профил објави серија провокативни фотографии, кои ќе предизвикаат воздишки од многу нејзини следбеници на социјалните мрежи.