(ФОТО ВЕСТ) Каевски прв му честиташе на Перо Антиќ

Првиот човек на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски, беше првиот кој му честиташе на Перо Антиќ на неговиот избор за претседател на Кошаркарската федерација на Северна Македонија.