(ФОТО) Ванеса Брајант го оствари ветувањето на Коби кон нивната ќерка

Сопругата на загинатата кошаркарска легенда Коби Брајант, Ванеса заедно со своите три ќерки се наоѓа на летен одмор во Дубровник.

Тоа е остварување на ветувањето на Коби кон највозрасната ќерка Наталија која лани требаше со другарки да патува во хрватскиот туристички центар.

Целиот текст и фотографиите погледнете ги на следниот ЛИНК.