ФОТО: Трагедија за Макс Бјаџи – го загуби својот татко и ја објави последната фотографија

Прославениот Мото ГП возач и шампион од минатото, Макс Бјаџи, го загуби својот татко.

Неговиот татко кој боледуваше подолг период, почина во болницата на 77 години, а 6 кратниот Мото шампион, на Инстаграм објави крајно емотивна фотографија.

„Почивај во мир татко Бјаџи“.