ФОТО: Стриптизерка од Србија му роди деца на НБА ѕвездата – сега го живее американскиот сон

Одличниот кошаркар на Оклахома, Пол Џорџ медиумското внимание во последно време го привлекува како на теренот, така и надвор од него кога станува зборза приватниот живот.

Џорџ важи за еден од најдобрите кошаркари во НБА, а за одличните игри во голема мера заслужна е и Даниела Рајиќ со која е заедно веќе некое време.

Иако денес нивниот однос е идиличен, сепак во минатото не беше така. Пол ја запознал Даниеле која е по потекло од Србија додека работела како стриптизерка, па откако останала бремена, кошаркарот и нудеше да абортиран.

Во игра беше и голема сума на пари, но Даниела за тоа не сакала ниту да слушне, па заврши на суд а во меѓувреме ја роди ќерката Оливија. Сите турбуленции денес се зад нов, а веќе добија и второ дете.