(ФОТО) Сопругата на познатиот голман и во време на Корона се соблече гола и упати прашање

На многумина, Нора Сегура веќе и е добро познато име кое привлекува врз себе големо внимание, а причините се експлицитните фотографии кои ги поставува на „Инстаграм“.

За оние кои досега не слушнале за нејзе, да кажеме дека Нора е сопруга на поранешниот американски репрезентативц Тима Хауард. Искуниот голман кој голем дел од кариерата мина во Англија и понатаму на 41 години е активен и брани за екипата на Мемфис.

Атрактивната Нора и во време на пандемијата од Корона вирусот продолжува со своето „хоби“. па повторно позираше гола, но притоа умешно ги сокри интимните делови и праша:

„Како вие го поминувате времето во карантин“.