(ФОТО) Руската тенисерка се соблече потполно гола

Анонимна, но исклучиво атрактивна тенисерка од Москва по име Јенек која освен со тенис се занимава и со глуба има исклучиво интересни и привлечно фотографии на „Инстаграм“.

Милува да ги посетува најпопуларните и најскапите светски дестинации, а многу често своите следбеници знае да ги изненади и со „жешки“ фотки.

Таков беше случајот и со последната слика која ја постираше а на истата Јенек е потполно гола