ФОТО: Поранешната хрватска скијачка провокативно ја покажа тетоважата под речиси голите гради

1731

Сексапилната поранешна алпска скијачка од Хрватска, Ника Флајс која поради здравствени причини предврем ја заврши кариерата, продолжи да ги импресионира своите следачи на социјалнит медиуми, особено оние од машкиот пол.

Откако неодамна позираше топлес, Флајс се одлучи уште еднаш провокативно да позира. Овојпат таа ја откри својата тетоважа која се наоѓа под градата, но на фотографијата се гледа повеќе од потребното.

Hide and seek

A post shared by Nika Flei💲💲 (@nikafleiss) on

#memories

A post shared by Nika Flei💲💲 (@nikafleiss) on