ФОТО: Опасната убавица од Тајланд која живее во Италија – има 50 борби без пораз

Ниф Брашија, девојката на еден од најголемите таленти во Италија, Моис Кин, го привлекувал вниманието на спортската јавност, каде и да се појави поради својата убавина, но и поради талентот кој го има за бокс.

Оваа 21 годишна девојка е сопственик на два шампионски пехари во Мај Таји, а е непоразена во последните 50 борби.

Брашија е родена на Тајланд, но се преселила во Италија кога имала 11 години. Со Моис Кин почнала да се забавува на 19 години, а се запознале во еден ноќен локал во М илан.

Се разбира, како поради фудбалерот, така и поради атрактивниот изглед, Ниф има големи шанси да стане нова ѕвезда на социјалните мрежи.