(ФОТО) Одамна ја немаше Кинси, но се врати во голем стил и издоминира

Кинси Волански во изминатиот период донесе одлука да го намали бројот на објави на социјалните мрежи.

Атрактивниот Американец, кој се стекна со светска слава со тоа што минатата година упадна на теренот за време на финалето на Лигата на шампионите, не исфрлаше голи фотографии долго, но потоа се врати во стил.

По подолго време Кинси имаше снимање. Таа покажа дека сè уште е навистина спектакуларно, а самите фотографии секогаш кажува многу повеќе од 1000 зборови.

Со новите фтки Кинси остави многумина без здив.