(ФОТО) Не му доаѓа памет: Врањеш повторно дрско и диво

Фудбалерот Огњен Врањеш како да не сакаш да се откаже од титулата нај скандалозен фудбалер.

Овојпат се огласи на Инстаграм  објавувајќи фотографија како слуша музика во автомобилот и притоа го исече популарниот стих од песната „Идеш за Канаду“ од ТХЦФ.

„Татко сум на естрадните „дрољи“ напиша Врањеш со популарните емоции на насмевка до солзи, јасно алудирајќи на своите врска со популарните естрадни пејачки кои очигледно сега сака да ги навреди.