(ФОТО) Нападнатиот голман на Црвена Звезда ја покажа раната од нож: Ако не скокнев во море ќе ме убиеја

Денес за првпат на прес-конференција пред медиумите се појавија нападнатите ватерполисти на Црвена Звеззда во Сплит.

Најдебелиот крај го извлече  голманот Александро Краљ кој по неколку добиени удари во глава но и во нога, мораше да се спасува со скокање во студените води на морето.

„Потресен сум психички, не знам дали ќе можам да играм во сабота. Реков дека сум Црногорец не со намера да се извлечам туку ако ме убиеја да знаат дека сум Црногорец“ изјави Краљ.

Краљ ја покажа повредата од нож која се наоѓа во потколеницата која сведочи за ужасот кој што го доживеал.