(ФОТО) Линдзи Вон објави фотка од своeто разбиено газе – нема да ви биде добро кога ќе го видите

Една од најдобрите и најубави скијачки во светот, Лндзи Вон често објавува бројни фотографии по пат на своите профили на социјалните мрежи, по кои особено машката популација останува без здив.

Така и овојпат Американката, само ден по тешкиот пад на Светското првенество во Шведска, покажа дека скијачкиот живот не е нималку лесен.

Вон покажа како изгледа нејзиниот задник на кој видлив е голем хематом и притоа напиша: