(ФОТО) Карикатурата за Михајловиќ што го крена на нозе цел свет

Болеста што го зафати поранешниот српски селектор и репрезентативец Синиша Михајловиќ и натаму е топ тема во фудбалскиот свет.

Освен мотивирачките пораки на негова сметка, денеска излезе и цртеж од познатиот карикатурист Хамид Сахари на кој е најдобро опишано што треба да направи Михајловиќ за да ја победи болеста.

Италијанците, а и цел свет е воодушевен од карикатурата и уште посилно му посакува успех на познатиот тренер.