(ФОТО) Иџе го покажа новиот дизајн на своите автомобили – помоќни од било кога

Најдобриот македонски автомобилист Игор Стефановски Иџе конечно се реши да ја започне новата сезона која ќе биде отворена викендов во Италија

Иџе ќе настапи на втората трка од сезоната во ТЦР Италија која ќе се вози викендов во  Мисано на патеката „Марко Симончели“

За таа намена „Летечкиот Македонец“ го покажа новиот идентичен дизајн на своите две возила „Сеат Леон“ и „Хјундаи и30“