(ФОТО) Гостивар го пречека својот „Хулк“ – новиот кошаркар делува застрашувачко

Екипата на Гостивар денес на аеродромот во Скопје ги пречека двете интернационални засилувања од САД.

Особено инпозантнот делува Брион Брејди кој со своите 22 години, 203 сантиметри и 120 килограми ќе биде опасност за секој противник.

And our “Hulk” Breaon Brady is here!Mr. & Mrs. Brady, welcome to Macedonian city of basketball! 💪

Gepostet von KK Gostivar 1954 am Sonntag, 18. August 2019

Од Гостивар го најавија како „Хулк“ а тој пристигна со својата сопруга која е буквално на пола од својот сопруг.

Donovan Donaldson is here.. ⚪🔵Welcome Don! 💪

Gepostet von KK Gostivar 1954 am Sonntag, 18. August 2019

Нешто порано во текот на денот пристигна и Донован Доналдсот.