ФОТО: Го напушти УФЦ поради преголемите гради – фановите жалат

396

На почетокот на 2017 година најави дека можеби ќе се повлече од рингот, а се чини дека сега Линдзи Пелас конечно ја донесе одлуката.

Оваа плејбој зајачица повеќе нема да биде девојка во рингот, а причината поради ова се нејзините преголеми гради, само една тежи 5 килограми, што во многу и ја отежнува работата.

Сепак, и покрај тоа Пеласи претходно истакна во неколку наврати дека е горда на своите гради.