(ФОТО) Дилета се врати во голем стил

Атрактивната италијанска водителка Дилета Леота конечно се врати на работа.

По прилично долг одмор, Дилета се врати на работата со стил и е подготвена за нови предизвици што следат во италијанската Серија А.

Секако, таа гордо покажа како се враќа на сцената и сигурно е дека љубителите на фудбалот ќе уживаат во неа покрај малите екрани.

Дилета има прилично бурен период зад себе. Го остави и своето момче, ја поврзаа со Златан Ибрахимовиќ, а се уште не ја објавувува емотивната страна на животот.