(ФОТО) Дибиров објави како се маскирал пред да тргне во маркет

Еден од најдобрите ракометари на Вардар и воедно миленик на „Комити“, Тимур Дибиров како и впрочем сите граѓани се приморани да седат дома поради пандемијата со корона вирус.

Сепак мора да се излезе до надвор за да се завршат основните потреби како што е пазарење во маркет.

Па токму денес Дибиров се реши да отиде до маркет, но добро се заштитие, со маска преку лице и ракавици на рацете и притоа напиша: Останете дома