Еурофарм Пелистер го потврди новиот кормилар на тимот

Еурофарм Пелистер вечерва соопшти дека за нов тренер на клубот е избран Александар Јовиќ, додеказа нов стручен тим менаџер е избран Звонко ШУНДОВСКИ.

Повеќе од евидентно беше дека управата на битолскиот клуб размислива за Јовиќ, кој го носат на кормилото од Еурофарм Пелистер 2 и во моментов е најсоодветно решение.

Јовиќ сите овие години имаше запазен успех со вториот тим на Пелистер, па сега му даваат шанса да го води првиот тим.