Експлицитно видео на позната спортистка: Реши јавно да покаже со што располага

Познатите спортистки одлучуваат дополнителни приходи да бараат на бројни платформи каде ги наплаќаат своите голи снимки и фотографии.

Има многу такви кои вадат се од себе за да заработат, но има и такви кои ги радуваат своите фанови без никаква претплата.

Така, боречката ѕвезда Менди Роуз реши да ги покаже своите атрибути и на обожавателите им даде поглед на нејзиното тело.

32-годишникот снимил експлицитно видео. Во него таа е само во долна облека и гордо позираше пред камерите.

Градите одлучи да ги сокрие со рацете и косата, но на многумина ова видео беше доволно да фантазираат за оваа убавица.