Ефремовски и идната сезона во родниот град

Македонскиот репрезентативец Виктор Ефремовски го продолжи договорот со Гостивар на уште една сезона.

Тој се врати во родниот град минатото лето кога по долги години го напушти Работнички и одлучи кариерата да ја продолжи блиску до својот дом.

Следниот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.