Еден новинар го разочара регионот – откриено како гласаше Македонецот за „Златната топка“

Со 753 гласа од страна на новинарите, Лука Модриќ синоќе беше прогласен и ја доби наградата „Златна топка“ за 2018 година од страна на „Франс Фудбал“