Дончиќ одмора гледајќи фудбал

Еден од најдобрите европски и светски кошаркари во моментов Лука Дончиќ ја заврши сезоната во НБА и додека одмора, одлучи да присуствува на денешниот фудбалски натпревар меѓу Словенија и Србија во Љубљана.

Друштво му правеа неговиот татко Саша, како и легендите на словенечката кошарка Горан Драгиќ и Радослав Нестеровиќ.

Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК.