Домаќинско работење на Академија Пандев: Потпишаа договор со 15 годишен надежен играч

Академија Пандев продолжува да работи на своите идни засилувања.

Денеска го потврдија потписот на првиот професионален договор со 15 годишниот Марко Алчевски, кој ќе тренира со младинските категории.

Струмичани излегоа со соопштение за договорот со овој млад и перспективен играч.