Трејд на годината: Џејмс Харден продолжува во Нетс!

Првата ѕвезда на Хјустон Рокитс си ја исполни својата желба и издејствува заминување од Тексас.

Последните информации се дека тој е трејдуван во Бруклин Нетс во замена за четири пика на драфтот, како и Карис Леверт и Џерет Ален.

Целиот ткст прочитајте го на следниот ЛИНК.