Џејлен Браун го загубил шампионскиот прстен

Ѕвездата и еден од најдобрите кошаркари на новиот НБА шампион Бостон, Џејлен Браун понуди награда за тој што го нашол и ќе му го врати шампионскиот прстенот.

Кошаркарот на Бостон потврди дека го загубил шампионскиот прстен за време на големата шампионска парада. Прстенот го содржи логото на спортскиот бренд на спортистот 7UICE. Браун стана НБА шампион и МВП на финалната серија.

ПОВРЗАНИ НОВОСТИ

НАЈНОВО