Џабе секси жена во домот кога на легендата на Јунајтед му е забранет секс

Втората сопруга на Фердинанд откри дека од неговите деца им било забрането да имаат секс дома за време на пандемијата

Кејт Рајт, втората сопруга на Рио Фердинанд, даде интервју за британските медиуми во кое зборуваше за „сексуалната забрана“ што ја имаа двајцата за време на пандемијата на вирусот корона!

И тоа од трите деца што Рио ги има со покојната Ребека Елисон, кој доби незгодни прашања за време на пандемијата.

– Како што одминуваа деновите, прашањата и разговорите стануваа сè понезгодни. И бидејќи јас сум многу несигурен во улогата на маќеа, затоа што навистина сакам тие да бидат најсреќни и сè да биде совршено, навистина не ми беше лесно – рече Кејт и додаде:

– Тие постојано прашуваа кога Рио и јас ќе се водиме љубов бидејќи што се однесува до нив, тие мислат дека уште не се случило тоа. По многу разговори тие одлучија дека нема секс во изолација.