Одбојкарите на Пробиштип „газат“ се пред себе, сега имаат 12/12

2511

Одбојкарскиот клуб Пробиштип ВА игра фантастично, потврда за нивната серија, е новата победа која ја остварија денес.

Тие се екипа која имаат максимален учинок досега, 12 победи од исто толку натпревари, што покажува за тоа каков квалитет поседуваат.

Денеска го победија тимот на Шутова со 0:3, односно 12:25, 17:25, 15:25.