Што сакаш за Божиќ? Само секс со проститутка!

672

Светскиот шампион во „WBO“ категоријата, Били Јое Сандер ја шокираше британската јавност со изјавата пред Божиќ.

Кога Сандер беше запрашан како ќе ги помине празниците, тој одговори доста неочекувано:

„Секс, секс, секс… само секс со проститутка. Секој ден без одмор“.

Кога беше запрашан кога ќе почне да вежба, следеше нов шокантен одговор:

„Кога ќе добијам сида“.

Овој боксер неодамна се соблече гол за време на мерењето и често предизвикува контроверзии, нешто што го потврди со ова последно дадено интервју.