Челзи ја договори работата со ПСВ Ајндховен – на „Стенфорд бриџ“ пристига ново лице

1271

Екипата на Челзи се чини дека сепак ќе ангажира нов спортски директор, позиција која веќе неколку месеци е испразнете откако клубот го напушти Маикал Еманало.

Нов спортски директор на клубот од  „Стенфорд Бриџ“ треба да биде досегашниот технички директор на ПСВ Ајндховен, Марселон Бранс со кого се отпочнати преговорите.

Тоа е човек кој во ПСВ ги доведе Дрис Мертенс и Кевин Стротман, играчи од кои клубот потоа добро заработи.