ФОТО: Човек и половина: Ракометарот на Вардар со официјалниот коментатор на ЕХФ

1642

Приказна за себе се ракометарот на Вардар Кристопанс, кој пред натпреварот во „Блауграна“ со Барселона се фотографираше со најпознатиот коментатор во ЕХФ, Том Обранаган.

Конечно ја добив својата фотографија со Кристопанс, толку сум среќен“, беше статусот на Обранаган, кој сакаше да алудира на корпулентноста која ја поседува ракометарот на европскиот шампион.