(ФОТО) Урнебес: Статуата на Роналдо беше „крш“, ама на Есјен е вистински хорор

1184

Сакајќи да му укажат голема чест, симпатизерите на Микаел Есјен во Гана направија неверојатна глупост.

Есјен е поранешен фудбалер на Челси, Милан и Реал, еден од најдобрите фудбалери во историјата на Гана и сигурно заслужи нешто повеќе од она што го доби. Сигурно се сеќавате на првата статуа на Роналдо на која сите се смееја. Во споредба со оваа на Есјен – дури е убава.