ФОТО: Сите гледат Јувентус ТВ – причината жешката и секси водителка Моника

850

Клупската телевизија на актуелниот италијански шампион Јувентус никогаш претходно во историјата не била толку гледана. А една и едниствена причина за ова е жешката и секси водителка Моника Сома.

Оваа 39-годишна новинарка е родена во Милано, а иако е на овие години, изгледа одлично. Нејзиното доаѓање во клупската телевизија на „Старата дама“ се покажа како одличен потег.

Навивачите на клубот, но и многу друго со големо нетрпение ги очекуваат емисиите кои ги води Моника, а интервјуата која таа ги работи со ѕвездите на клубот се се погледани.

А и има зошто, нејзиниот изглед и тоа како е примамлив, едностано луѓето од Јувентус знаат што да одберат.