ФОТО: СЕКС- СКАНДАЛ во Русија – во главна улога позната спортска новинарка

4263

Една од најпознатите руски новинарки која своевремено водеше спортски емисии на ТВ и радио, Дана Борисова се најде во центарот на секс скандал.

Русија ја потресе секс скандал во кој главна улога е споменатата новинарка од која во 2017 година протеко порно фотографии во јавноста.
Сега, во јавноста протекоа и преписки помеѓу Борисова и засега неименувам господина на која му недела сексуални услуг.
„Сакам со тебе, а потоа и со твојот пријател олигарх. Сакам пари, потребни ми се“ стои помеѓу останатото во пораките кои што Дана ги праќала на својот потенцијален муштерија.