ФОТО: Секој би посакал вакви пензионерски денови – Болт со секси девојката на одмор во Тајланд

960

Најбрзиот човек на светот, Јусаин Болт и тоа како знае да ужива во пензионерските денови откако се реши да ја заврши кариерата.

Јамајканецот со својата секск девојак Каси Бенет моментално се на одмор во Тајланд, а од фотографиите што ги споделуваат на социјалние мрежи се гледа дека навистина уживаат.

Прекрасната двојка ужива во убавите плажи и пријатната клима на Тајланд, како и егзотичната храна.