(ФОТО) Светот во шок: Што прави Јусеин Болт?

1524

Јусеин Болт ја заврши кариерата и ужива во животот, но неговите фанови се прашуваат: да не претера малку.

Тој присуствуваше на карневал во Тринидад и Тобаго каде му се залепија еден куп жени. Дел од нив не се срамеа и сексуално да го предизвикаат, па сето тоа се претвори во невидена фиеста.