(ФОТО) Празник за очи: Се соблече најатрактивната тенисерка на денешнината

2476

Ежени Бушар во последно време не бележи резултати на какви што не навикна порано, но затоа на друг начин го привлекува вниманието.

Таа ја прифати понудата на Спортс Илустрејтид и направи фотосесија со жешки фотографии на кои е речиси целосно гола. Празник за очи за сите нејзини фанови.