(ФОТО) ОФИЦИЈАЛНО: Владо Илиевски поднесе кандидатура за претседател на МКФ

784

Легендарниот репрезентативец Владо Илиевски е првиот со официјална кандидатура за претседател на Македонската кошаркарска федерација.

Тој веќе ги достави потписите во МКФ, па во следниот период се очекува свикување вонредно изборно собрание.