ФОТО: Нема играч на светот што не би сакал Каролина да му суди!

1252

Каролина Бојар, името на оваа девојка изминатиот период стана доста популарно во јавноста, како во Европа, така и ширум светот.

Прчината за ова е убавината и сексапилот на оваа фудбалска судија кој до пред извесен ден беше непознаница, но по објавување на незините слики од еден фан, се случи експанзија.

Каролина во моментво суди во локалната лига на Полска, а љубовта за оваа професија ја наследила од нејзиниот татко Карол. Таа студира право и има намера професионално да се занимава со судење.