(ФОТО) Навивачите го избраа тимот на годината: Има место за Азар, нема за Нејмар

917

Речиси девет милиони љубители на фудбалот од целиот свет го избраа тимот на годината во анкетата што ја спроведе УЕФА.

Најголемо изненадување претставува присуството на Еден Азар, а го нема Нејмар кој годинава не само што стана најскап во историјата на фудбалот, туку играше одлично и во Барселона и во ПСЖ.

Најдобрата 11. за 2017 година изгледа вака: