ФОТО: Муса – најубавата македонска кошаркарка го промени спортот, но ….

23538

Една од најубавите спортистки во Македонија, а сигурно најубава кошаркарка, Едина Муса се реши да го промени спортот.

Викенов Муса учествуваше на бодибилдинг натпреварување каде што веднаш се закити со награда и најави нова успешна кариера, но не во кошарката.

🏆🥇💪🏻

A post shared by edina musa (@edina_musa) on

Нема што, заслужена награда, но останува прашањето, дали некогаш повторно ќе ја видеме во салите како кошаркарка.