(ФОТО+ВИДЕО) Се тресе Загреб од песната на македонските навивачи

1929

sportclub.mk, директно од Загреб

Два часа пред натпреварот меѓу Македонија и Словенија, возбудливо е во фан-зоната на нашите навивачи.

Кафе-барот Роко во центарот на Загреб е базата на македонските фанови кои наскоро ќе се упатат кон Арената. Цел град се тресе од песната на “Фалангата” која треба да биде осми играч вечерва.