Фан на Арсенал оствари бизарно ветување за тетоважа со новиот фудбалер (Фото)

4953

Секогаш сме гледале смешни тетоважи на незгодни места, но оваа е сигурно една од поинтересните.

Станува збор за навивач на Арсенал, кој морал да испочитува претходно дадено ветување за остварување на тетоважа.

Овој навивач на Арсенал пред неколку недели напиша дека ако Арсенал го доведе Александер Лаказет од Лион, тој ќе го истетовира ликот на играчот на неговиот задник, па тоа конечно го направи поради ветувањето.