СП во Русија “ќе тресе“ – навивачка на Меси на специфичен начин ќе ги прогнозира резултатите

898

Една од девојките навивачки на Меси и Барселона, се толку опседнати со фудбал, што дури се решија и на спектакуларен потег за време на Мундијалот во Русија летото кое е пред нас.

Сопственичката на најжешката задница како што е прогласена Сузи Кортез во 2015 година, за време на Мундијалот во Русија, реши да објави дека со тетоважи на својата задница, ќе се обиде да ги прогнозира резултатите на скоро сите натпревари.