Сериозен инцидент и повреди кај екс шампионот – Макс Бјаџи

891

Поранешниот возач во Авто Мото категориите и поранешен шампион, 45 годишниот Макс Бјаџи, е однесен итно во болица, откако се здобил со сериозни повреди додека тренирал.

Додека се обидувал да тренира, Макс Бјаџи се здобил со сериозни повреди, поради кои тој беше однесе в болница.

Хеликоптер бил веднаш ангажира за поранешниот Автомото шампион, и според првите извештаи од Италија, Бјани сепак не бил во голема животна опасност.